FAQ

Wat is Miss Impress?

Miss Impress is een nieuwe internationale missverkiezing die dit jaar zijn intrede doet in Nederland. Miss Impress zal jaarlijks een winnares kronen tot Miss Impress Netherlands.

 

Wat zijn de eisen om mee te doen aan Miss Impress?

– Je bent minimaal 18 en maximaal 28 jaar

– Je bent langer dan 1.65m.

– Je bent ongetrouwd

– Je hebt geen kinderen

– Je hebt geen tattoos

– Je bent in bezit van de Nederlandse nationaliteit

 

Hoe verloopt een casting?

Een castingdag verloopt als volgt: je registreert je eerst bij een van onze hostessen die een deelnamenummer aan je overhandigt. Vervolgens wordt je voor de jury verwacht in een zwarte t-shirt/top, zwarte broek en zwarte hakken. Hierbij willen we je puur natuur look zien (alleen mascara en lipgloss is toegestaan e.g.). Bij de jury zul je jezelf voorstellen en worden er enkele vragen gesteld. Vervolgens word je opnieuw voor de jury verwacht in bikini. Aan het einde van de ochtend krijg je te horen of je door bent naar de finaleshow op 28 januari 2017. Indien je door bent als finalist, zul je in de middag een fotoshoot hebben en een catwalktraining volgen.

 

Wat wordt er van mij verwacht wanneer ik meedoe aan de Miss Impress?

Je zult ten eerste worden uitgenodigd voor onze casting. Op de castingdag selecteren wij de finalisten die mee zullen doen met de finaleshow op 28 januari 2017. In de aanloop van de finaleshow zullen de finalisten deelnemen in fotoshoots en catwalktrainingen. Ook zal er verschillende uitstapjes worden georganiseerd. Tevens zetten wij ons in voor het goede doel. Als finalist ben je verplicht om te komen naar de fotoshoots, catwalktrainingen en de finaleshow. Overige activiteiten zijn optioneel, maar wij zouden het enorm leuk vinden als je hier ook aanwezig bij bent. Tijdens de finale zal de uiteindelijke winnares worden gekozen.

 

Wat zijn de data en de locaties waar de casting en finale zullen plaatsvinden?

Klik hier om het schema te zien voor Miss Impress 2017.

 

Zijn er kosten verbonden aan het meedoen aan de casting van Miss Impress?

Er zijn geen kosten verbonden aan het meedoen aan een casting van Miss Impress.

 

Wanneer krijg ik te horen of ik mag deelnemen aan de casting van Miss Impress?

Je krijgt na je aanmelding zo spoedig mogelijk bericht van ons. Mocht je binnen 3 dagen niets hebben ontvangen, neem dan even contact met ons op via info@missimpress.nl.